«Η Ρένα της Φτελιάς»… in english please!

rena-tis-ftelias-restaurant

Κυκλοφορεί από σήμερα η αγγλική έκδοση του βιβλίου «Η Ρένα της Φτελιάς», από τον εκδοτικό οίκο Στεργίου, στο οποίο παρουσιάζονται 45 ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η έκδοση που κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά, θα μεταφραστεί και θα κυκλοφορήσει, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Στεργίου, στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, μέσα στο επόμενο χρόνο στα γαλλικά, στα γερμανικά, στα ισπανικά, στα ρωσικά, στα κινεζικά και στα ινδικά.

Η συλλογή περιλαμβάνει απλές καθημερινές συνταγές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Όλα τα πιάτα είναι αντιπροσωπευτικά της μεσογειακής και ισορροπημένης διατροφής, με βασικά υλικά το ελαιόλαδο, τα λαχανικά εποχής της ελληνικής γης, τα ψάρια και τα θαλασσινά της Μεσογείου και τα κρεατικά που αγαπά η ελληνική οικογένεια. «Οι συνταγές που γράφω, βγαίνουν χωρίς κόπο και ιδιαίτερες δεξιότητες. Αρκεί να ακολουθήσεις τις αναλογίες και τα βήματα εκτέλεσης», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης η σεφ Ειρήνη Τόγια, γνωστή ως «Ρένα της Φτελιάς»

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Στεργίου (Stergiou Limited), σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Στην Ελλάδα διατίθεται από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, ενώ η ηλεκτρονική έκδοση μέσω του Cosmotebooks.gr και myebooks.gr.

Οι δύο εκδόσεις, ηλεκτρονική και έντυπη, είναι επίσης διαθέσιμες διεθνώς μέσω Amazon και άλλων 39.000 ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων, όπως iTunes, Noble & Barnes κ.ά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *